Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak nějak podobně :)

0 0
možnosti
VH

Aha. Takové bolševické: sdělíme jen to, co nepoškodí dělnické revoluční hnutí. Pardon: Chtěl jsem napsat "Sdělíme jen to, co nepoškodí současné hokejové pnutí."   Podle Vás není úplatek úplatkem, pokud jeho zveřejnění udělá ostudu nějaké akci?

1 0
možnosti
Foto

Takže oznamovatel měl držet hubu a čackému Růžovi tleskat, aby nepoškodil hokej.

To je tedy gusto. :-(

4 0
možnosti
JK

Oznamovatel má na korupci úplně stejný podíl jako Růžička. Uplácel a očekával plnění (syn ve Slavii a pak draftovaný v NHL:-)). Navíc si to bokem nahrával... jistě s křišťálově čistými úmysly. Jeden šmejd větší než druhý.Rv

1 0
možnosti
VC

V37i84t 29C92h11a88l10u44p30a

23. 4. 2015 12:49

No jasně a Růža který těch 500 mega bez ceknutí vzal, je vlastně čistý jak křišťál že? Vlastně proč ne, blbý kdo dává, blbější kdo nebere.....:-/

5 0
možnosti
Foto

ani fotbal, ani hokej nejsou činností ve veřejném zájmu, je to tvrdý byznys. fotbal ve veřejném zájmu je možná, když nějaký nadšenec na vesnici chodí po odpoledních kluky trénovat fotbal.

1 0
možnosti
VH

Budeme formulovat přesněji: je mládežnický hokej (fotbal), o který šlo, veřejným zájmem?

   Pokud policie dospěje k závěru, že nikoliv, budeme muset stíhat všechny vlády, které do těchto výdělečných sportů cpou milióny (a Chládkovi je to stále málo).

0 0
možnosti
MK

Pro stanovení, zda jde o veřejný zájem není rozhodující, zda jde o fotbal nebo hokej. Rozhodující je konkrétní čin.

Ve fotbale svého času šlo o kupování výsledků. Tím byl spáchán podvod na divácích, na soupeři, na sázkových kancelářích ... prostě okruh postižených byl tak široký, že lze říci, že poškozena byla veřejnost.

Naproti tomu v Růžičkově cause nevidím žádného poškozeného. Diváci, soupeři, sázkové kanceláře ... nikdo z nich nemá co mluvit do toho, koho si ten který tým vezme do svého kádru. Jediným teoreticky možným poškozeným by mohl být klub Slavia, ovšem pouze v případě že by o věci nebyl informován. Tomu však dosud známé informace nenasvědčují a Slavia sama trestní oznámení nebo žalobu nepodává. Pravděpodobně se tedy necítí být poškozena. Pokud klub inkasuje peníze za místo v týmu, dělá to pro svůj prospěch. Líbit se nám to nemusí, ale rozhodně to není trestný čin.

1 0
možnosti
ZB

Jistě,Růžička je Bůh.....;-)Co na tom,že dvakrát za sebou přijal úplatek,on chudák přece za to nemůže....

4 0
možnosti
  • Počet článků 309
  • Celková karma 12,75
  • Průměrná čtenost 538x
Píši a fotím, tedy jsem!