Pavel Kynčil

Paprikovo scvrklost

31. 01. 2017 19:12:21
Není paprika jako paprika. I stará má svůj půvab. Vždyť i ona dozrála. Vlastně přezrála. No, přece ji nelze vyhodit.

Je i ona přece zdrojem vitamínů a minerálů a když se trochu povaří, ona nabyde a potom hodí na suchou pánev nejlépe pánev poněkud nepřilnavou a potom se z ní sloupne slupka a naloží se do olivového oleje a chvíli se tam nechá a potom se slupne až se člověku dělají boule za ušima, neboť kdyby je neměl, tak se olizuje kolem hlavy a k tomu se dá něco pečeného v něčem jiném třeba litěňáku - třeba husu a to je teprve pochutina.

A to všechno vám splní i taková krásná svraštěnina.

Autor: Pavel Kynčil | karma: 15.33 | přečteno: 359 ×
Poslední články autora